ORANJELAAN PIZZERIA

ORANJELAAN PIZZERIA Heerlijke pizza,s en meer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 259 beoordelingen
14 jul 2020 om 12:36 Bezorger was netjes op tijd, eten smaakte zeer zeer slecht.... na 2 happen helaas de prullenbak in gegaan
3 jul 2020 om 20:36 We hebben hier 4 kapsalons besteld. Het leek alsof ze al weken van te voren worden gemaakt en iedere dag weer uit de vriezer worden gehaald, om dan op te warmen als z het nodig hebben. Dit x4 en je krijgt een baksteen. Volledige stammen sla. Heel slecht.
24 jun 2020 om 21:46 Rijst was pap Vlees leek net of het her gebruikt was en er zat een saus of drap in, die ik niet kon plaatsen. De gesmolten kaas leek en smaakte niet naar kaas. Enige herkenbare was de komkommer, maar die kan je niet verpesten
15 jun 2020 om 12:04 Lasagna iets te nat maar smaakvol
14 jun 2020 om 23:08 tt lekker broer helle goeie kappii ik heb lekkerrrrr gegeten wollah
13 jun 2020 om 21:19 Nog speciaal gevraagd of er geen tomaat op kon vanwege mijn allergie. Eindstand er zit gewoon tomaat op en heb alles weg kunnen gooien:(
10 jun 2020 om 16:54 Nog nooit zo een snelle levering meegemaakt
9 jun 2020 om 9:27 Speripss slechtzonder smaak niet eens gekruider nooit meer jullie zijn slecht
8 jun 2020 om 9:38 Lekkere Griekse salade en snelle bezorging,
7 jun 2020 om 20:58 Patat mag wat krokanter en er mag wat minder zuinig gedaan worden met de sla komkommer en tomaat. Verder goed te doen.
6 jun 2020 om 3:44 Patat van de kaspalon was zo zacht waren net aardappel schijfjes. Geen lekker vlees was net rubber wat je aan het eten was
4 jun 2020 om 15:30 Was andere keren te lui om een beoordeling te plaatsen. Maar het is vooralsnog altijd top geweest.